Edith Val Logo

THE LABEL

Trofeul de cerb - EDITH VAL este un simbol al familiei Oanei și a locului ei de naștere – Valea Tarcăului, un loc cu o frumusețe deosebită, înconjurat de munți, păduri seculare și locul de naștere a multor legende și povești populare.

Cerbul EDITH VAL este un omagiu adus bunicului ei, persoană care a inspirit-o și a încurajat-o pe Oana să își urmeze visul, să îl transforme în realitate, visul ei de a deveni designer și de a realiza rochii. Forma exactă a trofeului realizat de bunicul ei și care se găsește în Atelierul EDITH VAL, a fost încorporată meticulos în logo-ul firmei.

Atelierul EDITH VAL

EDITH VAL este cunoscut pentru creațiile meticuloase realizate, încă din 2016 de către Oana Fîrţigu.

Fiecare rochie este atent croită și cusută de către Oana și echipa EDITH VAL, în Atelierul din Iași, România.

Rochiile realizate în Atelierul EDITH VAL sunt gândite, croite și cusute individual. Pentru fiecare rochie se realizează un tipar personalizat după mărimea și preferințele clientului, ceea ce oferă rochiei unicitate. Fiecare probă este însoțită de o consultație personalizată fiecarei cliente și situației în care se află. Nu numai că rochiile se pot personaliza, dar clientul poate veni și cu modelul propriu, acesta nefiind limitat la modelele prezentate de Atelier.

Tulle-ul fin, mătasea delicată, dantela romantică cât și strălucitoarele cristale Swarovski sunt o parte din esența rochiilor realizate la comandă în Atelierul EDITH VAL.

Echipa EDITH VAL a dezvoltat noi și creative metode de a coase manual și de a realiza manual aplicațiile, astfel încât putem crea simetrie. Cu ajutorul perlelor, cristalelor cât și a detaliilor din mătase reușim să realizăm rochii unice care contrastează puternic pe ringul de dans.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram